Quant de sucre ocult tenen els aliments industrials que consumeixes?

Perills Biològics dels Aliments
14 maig, 2018
Perills Biològics dels Aliments
14 maig, 2018
Mostrar tot

Quant de sucre ocult tenen els aliments industrials que consumeixes?

Sabeu la importància que en www.farmacialavernia.com li donem a l’alimentació i que per això en el blog de la nostra pàgina web ocupa molt espai.

La raó és que la bona alimentació és tan indispensable per a mantenir la salut, que l’aliment es pot considerar com el primer medicament la qual cosa implica la necessitat de conèixer ben què mengem. Especial atenció cal prestar a la composició dels aliments industrials processats perquè poden tenir components, bé no desitjats, bé en quantitats que ens arriben a resultar poc saludables i que poden influir negativament en el nostre estat de salut.

Podem defensar-nos per mitjà de l’etiquetatge, un dia entrarem en el tema, encara que la informació que ens dóna, sent molt important conèixer-la, és parcial i, encara que és obligatori que es detallen tots els ingredients no ho és, en general, que s’especifiquen les quantitats presents de cadascun d’ells. Dins dels components que més ens preocupen estan els sucres simples responsables de l’ epidèmia d’obesitat i fins i tot de diabetis que patim a la qual és molt sensible la població infantil, molt aficionada al sabor dolç.

Per això ens ha semblat molt interessant donar-vos a conèixer la web www.sinazucar.org des de la qual l’usuari pot accedir i descarregar-se material sobre alimentació infantil, refrescs, galetes, salats i fins i tot productes de les màquines de vending.

I també recomanar-vos que us descarregueu en el vostre smartphone l’aplicació SinAzucar disponible per a iOS i Android en el qual escanejant el codi de barres d’un aliment, de manera immediata, a través de la seua calculadora, podeu saber gràficament el sucre que conté i la seua equivalència en terrossos el que us permet prendre consciència del sucre que amaguen els aliments industrials. També permet portar un control diari de consum.

Anima’t a provar-la ÉS GRATIS! i les opinions dels usuaris són molt favorables

Comments are closed.