Les Varius
22 abril, 2015
Astènia Primaveral
22 abril, 2015
Les Varius
22 abril, 2015
Astènia Primaveral
22 abril, 2015
Mostrar tot

Els Peus

En este article pretenem reflexionar un poc sobre ells.

ón una part del nostre cos que, sovint maltractem i que no obstant això són una part important de nosaltres mateixos perquè han de sostindre el nostre pes.

Sovint els maltractem: els sotmetem a la sobrecàrrega, ens tallem malament les ungles, portem sabates massa estrets, tacons molt alts, caminem descalços en llocs amb risc a contraure infecciones…

A vegades una malaltia en els peus sense causa aparent pot ser símptoma d’un problema mèdic més important (artritis, diabetis, problemes circulatoris…)

Esta és una llista de cures bàsiques per a l’atenció dels peus i les ungles:

  • Neteja diària i assecat en profunditat. A l’estar gran a banda del dia enllandats dins d’una sabata, per la foscor i l’excés d’humitat, el peu es convertix en un focus per al desenrotllament dels fongs.
  • Calçat adequat. Si s’usen sabates de tacó és millor que siguen de plataforma i amb les puntes arredonides millor que en pic per a forçar menys la curvatura del peu i disminuir l’aparició de galindons i callositats.
  • Usar calcetins o mitges que permeten la transpiració. El teixit per excel·lència de calcetins i mitges és el cotó perquè permet transpirar el peu i els protegix de fongs i mal olor.
  • Si tens la pell dels peus seca és convenient aplicar una crema hidratant específica per als peus donant un suau massatge i insistint en les zones més resseques.
  • Tallar les ungles totes les setmanes. El tall ha de ser recte i a vegades ha de completar-se amb un llimat per a evitar deixar bords esmolats o estelles que puguen produir ferides en els dits. No és convenient usar tallaungles de les mans.

Examina sovint els teus peus i si tens durícies, inflamació o infecció posa’t en mans d’un professional, especialment si eres diabètic.

Productes recomanats per als teus peus

582172-pedi-relax-pack-hidratante-crema-hidratante-crema-regeneradora

Pedi-Relax

Formulada especialment per als peus secs, la crema hidratant Pedi-Relax amb oli essencial de taronja dolça nodrix i hidrata les capes superficials de l’epidermis i torna a la pell del peu la seua suavitat i elasticitat.
hiposudol

Gama Hiposudol

La gamma més completa, eficaç i segura enfront de l’excés de sudoració.
La seua aplicació suprimix el mal olor causat per la degradació bacteriana de la suor i evita la maceració, la coentor i la irritació produïts per l’hipersudoració.
08_castellano

Perspirex

Perspirex Loció és un antitranspirant per a peus, eficaç contra l’excés de sudoració que tants problemes pot ocasionar-nos.
image

Pandermine Pies

Pandermine peus és una crema esterilitzada, dermoprotectora i regeneradora indicada per a l’atenció específica del peu del diabètic.
image

Pedi Relax Pack Sport

Crema Antifregades + Gel Frescor Intensa

Comments are closed.