Els begudes alcohòliques

IMC: Índex de Masa Corporal
20 maig, 2016
Dia mundial del dolor crònic
19 octubre, 2017
IMC: Índex de Masa Corporal
20 maig, 2016
Dia mundial del dolor crònic
19 octubre, 2017
Mostrar tot

Els begudes alcohòliques

Durant aquestes últimes setmanes està circulant per Facebook la notícia que dues cerveses tenen major efecte analgèsic que dues dosis de Paracetamol.

Si us sóc sincer, he de dir-vos que no he llegit l’entrada perquè tinc la seguretat que aquesta notícia ha de tenir algun truc i, en tot cas, si algú té dolor sovint, la solució no pot ser prendre com analgèsic dues cerveses cada sis o vuit hores. Per açò he decidit no perdre el temps llegint algunes de les coses que corren per la xarxa però, després de reflexionar, he cregut que la meua obligació, com a sanitari, és posar-vos sobre avís.

Fixeu-vos el que són les coses, anit vaig estar sentint el programa Gent Desperta de Ràdio Nacional i un dels seus espais es diu Gent Sana, en ell, el nutricionista Julio Basulto, ha tractat el tema de la forma en què les begudes alcohòliques influeixen sobre la salut, i la cervesa i el vi ho són, diga el que diga qui siga.

Com aquest senyor és un gran comunicador i crec que ell pot explicar-vos-ho molt millor del que jo ho faria us deixe l’àudio de ràdio nacional i la conferència que va donar al resprecto. És un video de 15 minuts que us recomane que vegeu i tragueu vostres pròpies conclusions.

 

Audio Julio Basulto RNE

Video Julio Basulto sobre el alcohol

 

Comments are closed.