Astènia Primaveral

Els Peus
22 abril, 2015
31 de Maig, Dia Mundial sense Tabac
1 juny, 2015
Els Peus
22 abril, 2015
31 de Maig, Dia Mundial sense Tabac
1 juny, 2015
Mostrar tot

Astènia Primaveral

Amb l’arribada de la primavera hi ha certes patologies que s’exacerben. La més coneguda és l’Al·lèrgia. Però no sols està esta, hi ha una altra molt freqüent que normalment no és tinguda en compte: L’Astènia primaveral.

Amb l’arribada de la primavera arriben dies més llargs, més lluminosos, amb temperatures més agradables per a la majoria de les persones i això redunda en el nostre estat d’ànim.

Quasi tots estem més vitals però hi ha un important sector de la població que comença l’estació amb desànim, sentint-se més fatigat. Està astènic.

L’astènia no té unes conseqüències alarmants i generalment la seua duració és relativament curta. Si s’allarga en el temps pot ser que ens hàgem equivocat a l’identificar-la i que hàgem d’acudir al metge. No obstant això els seus símptomes solen ser molestos i a més del desànim, el cansament, les alteracions del son i l’alteració de la gana poden provocar-nos molèsties.

La millor forma de previndre i inclús de tractar l’astènia és portar una alimentació variada i equilibrada per a assegurar-nos d’estar proveïts de tots els nutrients que el nostre cos necessita sense que es presenten carències.

També és important portar una vida sana i ordenada i realitzar exercici moderat. Tots tenim l’experiència que un poc d’exercici millora nostre estat d’ànim i disminuïx la sensació de fatiga.

Si a pesar d’estes mesures necessitem un poc més hi ha una sèrie de Complements Alimentaris que poden usar-se per a aconseguir alçar el nostre ànim.

Els Complements Alimentaris vénen sols o acompanyats d’altres agents que coadjuven al seu efecte. Entre ells, la gelea reial, alguns aminoàcids o derivats d’aminoàcids, el ginseng i el magnesi són els més utilitzats. Estos productes són de venda lliure sense recepta, en cas de necessitar-los no dubtes a acudir al teu farmacèutic de confiança que t’aconsellarà sobre quin producte considera més adequat per a tu.

Si tens algun dubte consulta o suggeriment, no dubtes a preguntar-nos.

2 Comments

  1. Elena Pineda ha dit:

    Bona nit, una pagina molt nítida i explicativa m’agradat moltíssim, ha estat de molta utilitat, sobretot els articles.